با وجود بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر در بیش از ۲۰۰ کشور در سرتاسر جهان، اکنون دیگر LinkedIn به یکی از شرکت‌های بزرگ و نیرومند با رشد و پیشرفت قوی مبدل شده است. با پیشرفت این برند، مدیران ارشد آن تصمیم گرفته‌اند که بنایی را به عنوان دفتر مرکزی در نظر بگیرند تا باعث افزایش احساس همکاری میان کارمندان شده و واحدهای تحقیق و توسعه را با هم ادغام نمایند. بنابراین سایتی با فضای باز و دو ساختمان به نام‌های ۹۵۰ و ۱۰۰۰ در سانی ویل کالیفرنیا در نظر گرفته شد تا همه‌ی کارمندان به این فضا منتقل شوند.

در طبقه‌ی همکف این ساختمان‌ها فضاهای مشترکی برای استفاده‌ی ۱۲۰۰ کارمند مشغول در نظر گرفته شده است. به طور کلی ۵۰۰ صندلی کافه، ۷ ایستگاه غذایی متمایز و ۲۵۵ صندلی اتاق کنفرانس در طبقه‌ی همکف ساختمان ۹۵۵ وجود دارد. طبقه‌ی همکف ساختمان ۱۰۰۰ نیز شامل ورودی اصلی، یک مرکز تناسب اندام، ۵۰ صندلی کافه، و مرکزی برای ملاقات‌ها و آموزش، با ابعاد منعطف تا گنجایش حداکثر ۹۰ صندلی می‌باشد.

طبقات ۲ تا ۴ فضاهای اصلی اداری را تشکیل می‌دهند. در مرکز ساختمان، یک آسانسور و همینطور یک دستگاه پله وجود دارد که باعث ارتباط و اتصال طبقات با یکدیگر می‌شود. پله‌ی اصلی ساختمان مهم‌ترین لندمارک و نشانه‌ی این فضای اداری محسوب می‌شود که نور آن توسط یک نورگیر سقفی تأمین می‌گردد. این ساختمان‌ها در مجاورت پارک انسیپال (Encinal Park) قرار گرفته‌اند که یکی از مهم‌ترین عوامل در الهام بخشی از رنگ‌های مختلف آن می‌باشد. به همین دلیل عنوان «پارک شهری» برای این دفتر مرکزی انتخاب شده و هر طبقه با رنگ و عوامل دکوراتیو خاصی طراحی شده است. پیش بینی شده است که این ساختمان می‌تواند نشان V4 لیید را دریافت نماید.