پروژه‌ی بازسازی و نوسازی لابی مجتمعی واقع در نیاوران به مساحت تقریبی ۳۰۰ متر مربّع یکی دیگر از پروژه‌های طرّاحی داخلی شرکت سِـوِن می‌باشد. فضای نسبتاً بزرگی که سعی شده، با وجودِ طرّاحی پیچیده و تا حدّی شلوغ، لطمه‌ای به دلبازیِ آن وارد نشود.

در ابتدا، کلِّ فضا را به سه قسمت تقسیم کردیم: یک فضای را به پذیرش و دو فضای دیگر را به نشیمن و انتظار اختصاص دادیم. در سمتِ راستِ دربِ ورودی دیوارهای تو رفته‌ای که بالای آنها به صورت هلالی درست شده بود را به وسیله‌ی سطح چوبی و نورپردازی ویژه‌ای تغییر داده و با دیوارکوب‌های چرمی و تابلوهای دکوری فضا را خاص‌تر کردیم. به ستون‌هایی که در وسطِ فضا قرار داشتند، با استفاده از گچ‌کاری، ظاهری متناسب‌تر و هماهنگـ‌تر بخشیدیم. قسمت پذیرش نیز مُـدرنْ با ترکیب چوب و شیشه ساخته شده است. در قسمت رو‌به‌روی پذیرش که سمت چپِ دربِ ورودی قرار دارد، نیم‌ستِ چرمیِ سفیدرنگی به همراه میز سفید جلوی آن قرار داده شده. علی‌رقم سقف کوتاهِ لابی، رنگ‌ بندی و رابیتس‌کاریِ سقف جلوه‌ی خاصّی به این فضا داده است.

نام پروژه: لابی نیاوران

طرّاح و مدیر پروژه: پیام صالحی

مجری: گروه طرّاحان سِـوِن

مکان: تهران، خیابان پاسداران

مساحت: ۳۰۰ متر مربّع

تاریخ تکمیل: بهــار ۱۳۸۹