پلان،بعد از بازسازی

دفتـرِ فصلنامه‌ی هُنـر معمـاری

گروه معمــــاری رُخ

لابی،قبل از بازسازی

لابی،بعد از بازسازی

طرّاح پروژه: علی بهزادی، گروه معماری رُخ

مجری: گروه اجرایی رُخ

کارفرما: مؤسّسه‌ی هُنر معماری

مکان: تهران

مساحت: ۱۰۴ متر مربّع

تاریخ تکمیل پروژه:  ۱/۵/۸۹ لغایت ۲۰/۶/۸۹

لابی،بعد از بازسازی

طرّاحی مقدّماتی پروژه پس از اعلام کارفرما، بر اساس نوع کاربری و تعداد پرسنل آغاز شد و در چندین نوبت به مرحله‌ی نهایی و تأیید کارفرما رسید؛ سپس، عملیّات نوسازی و معماری داخلیِ پروژه آغاز شد. تمایل کارفرما به انجام کاری شاخص و متفاوت از دیگر محیط‌های اداری و توجّه به مسایل روز و جرأت در انتخاب رنگ، وجهِ تمایزِ این پروژه است.

با توجّه به قدیمی بودنِ بنا و وجود دیوارهای آجری داخلی و پیرامونی سعی بر آن شد که کلیّات طرح با دیوارهای آجری، که در نگاه اوّل غالب می‌باشد، هم‌سو شده و نوع رنگ‌های انتخابی نیز هماهنگی و کُنتر است خود را با رنگ آجر حفظ کند.

شاخص قسمت ورودی و بخش پذیرش، نوعِ طرّاحیِ نورپردازی و ایجاد سایه روشنِ روی دیوارها و سقف به منظور رسیدن به یک فضای ایده آل و جذّاب جهتِ انتظارِ مراجعه کنندگان می‌باشد؛ همچنین عنصرِ رنگْ در طرّاحی این قسمت از دفترِ کارْ علاوه بر هماهنگی با سیستم نورپردازی، نقش عمده‌ای هم در ایجاد آرامش محیط فضای ورودی دارد.

مدیریت،بعد از بازسازی

قسمت اداری، آتلیه و اتاقِ مدیر با میزهای ساده و متناسب با نیاز کاربران و مراجعین تکمیل شده است و فقط برای درِ کمدهای هر اتاق به عنوان نقطه تأکید هر فضا، از طرّاحی خاص (استفاده از فرم و رنگ) متناسب با سبـْکِ کلّیِ طرح (مینیمالیستی) استفاده شده است. همچنین عناصر رنگ و نورِ دیوارها و سقفِ هر اتاق از دیگر نقاط قوّت طرّاحی آنها می‌باشد.

آتلیه،بعد از بازسازی

آتلیه،بعد از بازسازی

بازرگانی و فروش،بعد از بازسازی

تحریریه،بعد از بازسازی

مدیریت،بعد از بازسازی